torsdag den 3. juli 2014

summer workout

Emnet træning undgår vi ikke op til, og i sommerperioden. Jeg startede for omkring 4 måneder siden i et træningscenter hvor jeg styrketræner etc. og udover det træner jeg også der hjemme - den nemme løsning, når man ikke har lyst til at tage i træningscenteret eller ikke har så meget tid. Jeg træner 2-3 gange om ugen, men spiser- ligesom mange andre- hvad jeg har lyst til, når jeg har lyst til det.
Herunder er en playliste med mine yndlings træningsvideoer fra bla. Cassey fra Blogilates og Katrina og Karena fra Tone it up, jeg tror faktisk ikke der er andre videoer end fra de to kanaler. Jeg har i et års tid trænet til Blogilates videoer, og jeg synes de virker utrolig godt! Videoerne er nemme at følge og de fleste tager ikke lang tid at udføre.Det er ikke alle videoer jeg laver hver gang, det kommer meget an på hvor meget tid jeg har. Jeg kan rigtig godt lide at starte med at lave Casseys Fat Burning Cardio Warmup, det bringer humøret op og giver èn mere lyst til træning, hvis man ikke er så motiveret. Videoernes øvelser styrker/former enten mave, ben eller baller, hvilket er det jeg bryder mig mest om at træne. Øvelserne er alle lette at udføre, tager ikke lang tid og giver resultater.

Jeg håber i kan bruge playlisten ovenfor og at i måske har fået en smule motivation til selv at tage en tur i træningscenteret, en tur ud at løbe eller at hjemmetræne. Træning bliver en del sjovere når man begynder at kunne se resultater, så giv ikke op!
Knus


2 kommentarer:

  1. Virkelig brugbar playliste, træner også selv til blogilates videoer :) Elsker din blog!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak ! Jeg er glad for at du kan bruge playlisten :)

      Slet